De ce papuci medicinali!

Standard
De ce papuci medicinali!

De obicei, ne indreptam atentia spre modelele de papuci medicinali atunci cand durerile de spate, de la stat prea mult in picioare, devin insuportabile. Alteori, nici nu stim ca exista aceasta solutie, recomandata celor care trebuie sa petreaca ore intregi incaltati, zilnic.

In fapt, aceasta este ideea de baza a acestor papuci medicinali. Persoanele care, din diverse motive, isi petrec multe ore stand intr-o pozitie verticala, trebuie, printr-o metoda sau alta, sa isi pastreze coloana intr-o postura corecta, dar si sa isi protejeze picioarele de inflamatii la nivelul gleznelor. Un brand foarte popular in producerea papucilor medicinali este Dr. Batz – Batz Hungary Kft cu o experienta de peste 30 de ani in productia de incaltaminte, in ultimi 15 ani concentrindu-si atentia in special pe fabricarea papucilor confortabili. Procedurile unice de fabricatie au dus la realizarea unor produse de calitate superioara confectionate integral din piele naturala atent selectata, cu fete din piele naturala tabacita, o forma anatomica a talpii care ofera piciorului o relaxare chiar si in cazul purtarii pe parcursul intregii zile, asigurand o tinuta adecvata coloanei vertebrale. Datorita  confortului  dat de talpile ortopedice si branturile moi prevazute cu “gel confort” acest gen de incaltaminte se adreseaza persoanelor care stau foarte mult in picoare, si au diverse probleme cu picioarele.

Astfel, cu ajutorul acestor papuci medicinali, dar si a altor tipuri de pantofi din piele, pe care ii puteti gasi in magazinul nostru, asa cum este incaltamintea Tamaris si Marco Tozzi ce are implementat un sistem de amortizare a socurilor, aveti posibilitatea de a va mentine sanatatea fizica la un nivel cat mai adecvat, indiferent daca vorbim de incaltaminte dama sau cea destinata barbatilor. Inovativitatea acestor papuci medicinali nu sta doar in forma lor, ci, mai mult, in simplitatea cu care au fost confectionati. Daca aveti, de exemplu, o problema cu retinerea de saruri, iar picioarele se umfla la scurt timp dupa ce va incaltati cu o pereche de pantofi conventionala, acesti papuci medicinali reprezinta optiunea cea mai buna, deoarece ei au fost conceputi, in mod ideal, pentru a permite piciorului sa respire, evitandu-se multe probleme, astfel.

Desigur, conteaza foarte mult ca si pozitia pe care o aveti sa fie una corecta, dar achizitionarea unui astfel de produs reprezinta primul pas catre un drum spre sanatate si o buna-stare generala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *