Determinarea marimii corecte pentru o pereche de incaltaminte

Standard
Determinarea marimii corecte pentru o pereche de incaltaminte

Se intampla de foarte multe ori sa difere marimea ta de incaltaminte de la brand la brand, de aceea ajungi sa fii confuza in ceea ce priveste marimea pe care o porti. Ne-am gandit sa iti venim in ajutor si sa iti prezentam cateva metode sigure de determinare a marimii corespunzatoare. Informatii pretioase mai ales pentru persoanele care isi fac cumparaturile din magazinele online.

Fiecare brand are prezentat un ghid de marimi si corespondentul fiecarei marimi in cm si in inci, pentru Europa de foloseste ca unitate de masura centimetrul. Tot ce trebuie sa faci este sa ai o coala de hartie A4, un creion si un centimetru sau o rigla si sa urmezi urmatoarele reguli:
Iti pozitionezi piciorul pe o coala A4, asezata pe o suprafata plana, de preferat stand in picioare deoarece piciorul sta mai intins. Trasezi conturul piciorului, folosindu-te de un creion, asezat perpendicular si masori pe desenul obtinut distanta dintre cele mai indepartate 2 puncte: de la degetul mare la calcai. De asemenea se masoara si latimea, distanta dintre cele mai indepartate puncte alte latimii piciorului tau.
Este recomandat ca masurile sa se ia in a doua parte a zilei, deoarece in cursul zilei picioarele se pot umfla usor, ceea ce duce la erori de masurare. Nicioadata piciorul nu se masoara dimineata.
O alta recomandare ar fi sa se masoare ambele picioare, in general exista diferente de lungime intre ele. In cazul in care exista astfel de diferente, sau daca te incadrezi intre marimi, alege marimea cea mai mare, astfel eviti disconfortul pe timpul purtarii.
Daca urmezi toti acesti pasi, nu ai de ce sa mai ai emotii atunci cand iti achizitionezi incaltaminte din piele online de pe Leather Brands.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *